Παιχνίδι Happy Boss Pull Pin

Καλώς ήρθατε στο Happy Boss Pull Pin, ένα μαγευτικό παιχνίδι παζλ φυσικής! Τραβήξτε στρατηγικά καρφίτσες για να οδηγήσετε το αφεντικό σας με ασφάλεια στα διαμάντια, αλλά προσέξτε τη λάβα, τους σκοπευτές βελών και άλλες δύσκολες προκλήσεις. Μπορείτε να λύσετε το μοναδικό παζλ κάθε επιπέδου και να κάνετε το αφεντικό σας χαρούμενο; Χαρακτηριστικά: - Προκλητικά παζλ Φυσικής: Χρησιμοποιήστε το πνεύμα σας για να τραβήξετε τις σωστές καρφίτσες τη σωστή στιγμή και να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια. - Μοναδικές προκλήσεις επιπέδου: Αντιμετωπίστε μια σειρά από προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αποφυγής λάβας και της καταστροφής μηχανών. - Προστασία αφεντικού: Προστατέψτε το αφεντικό σας από τον κίνδυνο καθώς εργάζεστε για τη συλλογή πολύτιμων διαμαντιών. - Στρατηγική επιβράβευσης: Σχεδιάστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και απολαύστε την ικανοποίηση της επίλυσης περίπλοκων γρίφων. - Παράλειψη επιπέδων με διαφημίσεις: Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις με ανταμοιβή για να παραλείψετε ένα επίπεδο και να συνεχίσετε τη διασκέδαση χωρίς απογοήτευση.

Πώς να παίξεις: Λύστε γρίφους φυσικής και προστατέψτε το αφεντικό σας από κινδύνους οδηγώντας το στα διαμάντια στο Happy Boss Pull Pin.

Αρέσει στο 85%

Το Happy Boss Pull Pin είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι παιχνίδια παζλ που επιλέξαμε για το Lagged.gr. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια παζλ παιχνίδια για κινητά που πρέπει να παίξουμε. Απλώς κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί αναπαραγωγής για να ξεκινήσετε να διασκεδάζετε. Αν θέλετε περισσότερους τίτλους παιχνιδιών σαν αυτόν, ρίξτε μια ματιά στο Happy Glass 2 ή στο Happy Cups. Για να παίξετε ακόμα περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, δείτε τη σελίδα με τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών.

Παίξτε Παρόμοια Παιχνίδια

Happy Glass 2 Happy Glass 2 Happy Glass 2
Happy Cups Happy Cups Happy Cups
Happy Glass Happy Glass Happy Glass
Happy Glass 3 Happy Glass 3 Happy Glass 3
Cocktail Brain Cocktail Brain Cocktail Brain
Rope Bowling Rope Bowling Rope Bowling
Grab Pack Playtime Grab Pack Playtime Grab Pack Playtime
Rope Rope Rope
Shapes Puzzle Shapes Puzzle Shapes Puzzle
Cut and Dunk Cut and Dunk Cut and Dunk
Spill Juice Spill Juice Spill Juice
Draw Flights Draw Flights Draw Flights
Crashy Cat Crashy Cat Crashy Cat
Rope Wrapper Rope Wrapper Rope Wrapper
Happy Filled Glass 2 Happy Filled Glass 2 Happy Filled Glass 2
Path Control Path Control Path Control
Spin Soccer 3 Spin Soccer 3 Spin Soccer 3
Smiling Glass 2 Smiling Glass 2 Smiling Glass 2
Pull Him Out Pull Him Out Pull Him Out
Rabbit Samurai 3 Rabbit Samurai 3 Rabbit Samurai 3
Rabbit Samurai 2 Rabbit Samurai 2 Rabbit Samurai 2
Milk for Cat Milk for Cat Milk for Cat
Save the Dude Save the Dude Save the Dude
Happy Snakes Happy Snakes Happy Snakes